ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από τις αποθήκες μας, θα λάβετε e-mail με το μοναδικό Αριθμό Αποστολής του δέματός σας. Συνήθως απαιτούνται 2-5 εργάσιμες ημέρες για να αποσταλούν οι παραγγελίες, ανάλογα με τον τόπο αποστολής των προϊόντων.

Εφόσον λάβετε από εμάς τον Αριθμό Αποστολής της παραγγελίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, αναζητάτε την εξέλιξή της από το site του μεταφορέα.

Αν δεν έχετε λάβει το ανωτέρω ενημερωτικό e-mail, μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στο πεδίο για να δείτε την κατάστασή της πριν την τελική αποστολή στο site του e-shop.

Αριθμός Αποστολής ή Παραγγελίας

Εύρεση παραγγελίας

  • Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Αποστολές εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής για αποστολές εντός της Ελλάδας είναι 3 €.

Οι παραγγελίες που πληρώνονται με τη μέθοδο της αντικαταβολής, χρεώνονται με Έξοδα Αντικαταβολής 3 € ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του πλήθους των τεμαχίων και του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

Όλες οι χρεώσεις σας γνωστοποιούνται κατά τη διαδικασία του checkout και πριν το τελικό στάδιο υποβολής της παραγγελίας σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε.

 

  • Μπορώ να παραγγείλω από την Κύπρο και το εξωτερικό ;

    Για παραγγελίες από την Κύπρο ή άλλες χώρες του εξωτερικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6974567064 (κινητό) - 2441305771 ή στο email : info@ufight.gr .

 

  • Ποιος είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας;

Χρειαζόμαστε 2-3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας στις αποθήκες μας.

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδεται στη συνεργαζόμενη εταιρία courier της επιλογής σας, η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα δέματα ως εξής: 

  • Εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην Αττική και σε όλους τους μεγάλους αστικούς προορισμούς
  • Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ασφάλεια, ακόμα και νωρίτερα από τις παραπάνω προθεσμίες.

 

  • Πώς αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Όλα τα μας τα είδη αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ Courier ή της υπηρεσίας Box Now, ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή και λαμβάνεται κάθε φροντίδα ώστε η παραγγελία σας να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια.