ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 Ποιες προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγουμε και με ποιον τρόπο;

Στο Uprime λαμβάνουμε υπόψιν το προσωπικό απόρρητο και την εμπιστοσύνη σας πολύ σοβαρά. Το προσωπικό απόρρητο και η πολιτική cookies («Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») σκοπεύουν να διασφαλίσουν πως οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο, που συλλέγεται από το www.uprime.gr (εφεξής αναφερόμενο ως ο «ιστότοπος») ή από τα υπόλοιπα καταστήματα, θα προστατεύεται, θα χρησιμοποιείται, θα φυλάσσεται και θα επεξεργάζεται από εμάς με σκοπό τη μεταξύ μας επικοινωνία και την παροχή υπηρεσιών, συμβατών πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ιδιοκτησίας των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός (EU) 2016/679-εφεξής αναφερόμενη «ΓΚΠΔ».

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν εφαρμόζεται στις ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων στον ιστότοπο και/ή σε δραστηριότητες που προσφέρονται από τρίτα μέρη. Παρακαλείσθε να μελετήσετε οποιαδήποτε σχετική πολιτική σε οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο πριν συνεχίσετε. Το Uprime δεν είναι υπεύθυνο για τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από αυτούς τους τρίτους ιστότοπους.

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

1.   Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς:

  • όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας,
  • όταν παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις,
  • όταν κάνετε εγγραφή στον ιστότοπο μέσω του διαδικτύου ή του κινητού σας ή παρέχετε προσωπικές πληροφορίες στο κατάστημα μέσω της κάρτας μέλους,
  • όταν πραγματοποιείται μία παραγγελία μέσω του ιστότοπου,
  • εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένες ενημερώσεις όπως στοχευμένες διαφημίσεις και
  • εάν επικοινωνείτε με εμάς (για παράδειγμα, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) για να ενημερωθείτε για κάποιο προϊόν μας ή για τη φροντίδα του ή για να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον ιστότοπο, το προϊόν ή για οτιδήποτε άλλο.

Επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα, τα οποία παρέχετε κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο και όταν χρησιμοποιείτε τις σχετικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, τίτλο, φύλο, γενέθλια (ημέρα, μήνας, χρονιά), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, οικονομικά στοιχεία (λεπτομέρειες σχετικά με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα), διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θεωρείτε απαραίτητη να μοιραστείτε μαζί μας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς μέσω του ιστότοπου θα συνδυάζονται με τα προσωπικά στοιχεία που ίσως να έχετε δώσει στα φυσικά μας καταστήματα. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ακριβή και ενημερωμένα.

Σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ακόμη και χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να συνάδουν με τις νόμιμες υποχρεώσεις, που απορρέουν από τους νόμους, του κανονισμούς και τη νομοθεσία της ΕΕ, να ασκήσουμε τα δικαιώματα για νομικές διαδικασίες, να ακολουθήσουν τα δικά σας νόμιμα συμφέροντα και να εφαρμοστούν ανάλογα την περίπτωση που προβλέπεται από τα άρθρα 6 και 9 του ΓΚΠΔ.

Η επεξεργασία πραγματοποιείται μέσω υπολογιστών αλλά και εντύπων και συνεπάγεται πάντα την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 2.    Πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από άλλα μέλη του Uprime

Είναι οι πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς όταν πραγματοποιείτε μία αγορά σε κάποιο από τα καταστήματά μας και έχετε κάρτα μέλους με τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα συγκεκριμένα καταστήματα μπορούν να μας παραδώσουν ένα αρχείο με τη συναλλαγή σας.

 3.     Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές για εσάς

Συνεργαζόμαστε στενά με τρίτους συνεργάτες, δηλαδή επιχειρηματικούς εταίρους, με εταιρείες για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών όσον αφορά τεχνικά ζητήματα, θέματα πληρωμών και παράδοσης, διαφημιστικά δίκτυα, παρόχους αναλύσεων για τον ιστότοπο και πληροφοριών. Σε περίπτωση που λάβουμε πληροφορίες για εσάς από εκείνους, επιδιώκουμε πάντα την επιβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη παροχή πληροφοριών γίνεται με βάση τη νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και έχετε γνώση αυτής. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να ανανεώσουμε το αρχείο μας και να το κρατάμε ακριβές.  

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε τα μη προσωπικά σας δεδομένα, που λαμβάνουμε χωρίς περιορισμούς.

Το Uprime μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα για τους εξής σκοπούς (όπου χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας έχει σημειωθεί *):

  • για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που προκύπτουν από τις μεταξύ μας συμφωνίες και να σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς, δηλαδή την επεξεργασία και ολοκλήρωση των παραγγελιών και των πληρωμών σας,
  • για να σας υπενθυμίσει προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι αγορών, αλλά δεν προχωρήσατε στην πληρωμή τους*,
  • για να διαμορφώσει το περιεχόμενο του ιστότοπου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας*,
  • για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την διερεύνηση απάτης, παραβιάσεων του συστήματος ασφαλείας, νομικών παραβιάσεων και για οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση του ιστότοπου, και για να εφαρμόσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, που μπορείτε να βρείτε εδώ,
  • για την αποστολή αποριών, αλληλογραφίας και παραπόνων που έχετε εκφράσει,
  •  για τις εσωτερικές λειτουργίες μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων, τον έλεγχο, την έρευνα, στατιστικούς σκοπούς και την αντιμετώπιση προβλημάτων,
  • για την παροχή πληροφοριών για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε και είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ρωτήσει για αυτά. Θα σας αποστέλλουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε πρώτα συναινέσει. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρατίθενται παρακάτω με τον τίτλο «Νομική βάση για την επεξεργασία» *,
  • για την αποστολή σχετικών διαφημίσεων, π.χ. newsletter *,
  • για προτάσεις για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και*
  • για τη δημιουργία αυτοματοποιημένων μηνυμάτων και προφίλ ώστε να προσδιορίζονται ποιες πληροφορίες και διαφημίσεις ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν, π.χ. δημιουργώντας ατομικά ή ομαδικά προφίλ*.

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να επεξεργαστούν σε κάθε περίπτωση, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για να συμβαδίσουν με τους νόμους, τους κανονισμούς και τη νομοθεσία της ΕΕ [άρθρο 6.1. (γ) του ΓΚΠΔ], για την εκτέλεση των στατιστικών στοιχείων της χρήσης του ιστότοπου και για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας [άρθρο 6.1 (ζ) του κανονισμού], για την εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας του ομίλου FF Group και για να καθιερώσει ή να υπερασπιστεί τις νομικές απαιτήσεις προς το συμφέρον της εταιρείας.

Για κάποιες από τις χρήσεις των προσωπικών δεδομένων (όπως περιγράφεται παραπάνω) υπάρχει νομική βάση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και για να χρησιμοποιούνται χωρίς τη συγκατάθεσή σας (αυτές δε σημειώνονται με *).

Περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τις καταστάσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητο για εμάς να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε πληροφορία ώστε να δημιουργήσουμε μία σύμβαση με εσάς ή για να ξεκινήσουν διαδικασίες πριν από τη σύναψη αυτής, π.χ. την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την παροχή υπηρεσιών φροντίδας των προϊόντων και τη εξυπηρέτησή σας ή τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού στον ιστότοπο. Συμπεριλαμβάνει επίσης τις συνθήκες (όπως περιγράφονται παρακάτω) όπου διατηρούμε έννομο συμφέρον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με την προϋπόθεση ότι λαμβάνουμε την κατάλληλη προφύλαξη για τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας:

  • για να διασφαλίσουμε ότι οργανώνουμε τη βάση δεδομένων επαρκώς και για να καταλαβαίνουμε πως οι πελάτες μας μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές από Ελλάδα,
  • για να σας στείλουμε προωθητικό υλικό. Μπορείτε να εγγραφείτε ανά πάσα στιγμή στον ιστότοπο και να απεγγραφείτε στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος ή επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@uprime.gr
  • για να σας παρουσιάσουμε εξατομικευμένες προσφορές στον ιστότοπό μας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, και με banner σε τρίτες ιστοσελίδες
  • για να διεξάγουμε έρευνα και ανάλυση των δεδομένων σας (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που αφορούν τις αγορές) ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τους πελάτες μας, ποιοι είναι και πως αλληλοεπιδρούν με το Uprime
  • για να βελτιώσουμε και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστότοπου (π.χ. στατιστικοί λόγοι, έλεγχος, ανάλυση, επίλυση προβλημάτων κ.α.) και
  • για να διασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε για οποιεσδήποτε αλλαγές του ιστότοπου και της Πολιτικής Απορρήτου.

Όπου διαθέτουμε νομική βάση για να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας (όπως περιγράφεται παραπάνω), η Πολιτική Απορρήτου εκπληρώνει το καθήκον μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με κάθε θεμιτό και νόμιμο τρόπο, που θα περιμένατε από εμάς, δίνοντας σας τις απαραίτητες ειδοποιήσεις και επεξηγήσεις του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν.

Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και χρειάζεται η συγκατάθεσή σας επιλέγετε το αντίστοιχο κουτάκι ή διαφορετικά με ηλεκτρονικό μήνυμα- χωρίς να δίνετε υποχρεωτικές πληροφορίες- προφορικά στα καταστήματα ή με τη κάρτα μέλους. Για παράδειγμα, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για προωθητικές ενέργειες μόνο εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας.

Newsletter και η μεταξύ μας επικοινωνία

Επιθυμούμε, εάν συναινέσετε, να σας ενημερώνουμε για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, προωθητικές ενέργειες του Uprime (συμπεριλαμβανομένου εξατομικευμένου περιεχομένου και διαφήμισης, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και τους διαδικτυακούς συνεργάτες μας).

Η λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι ώστε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα, newsletter, ενημερώσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σαν έναν βολικό τρόπο να επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση και υπενθύμιση. Ανά πάσα στιγμή, ενδέχεται να σας ενημερώνουμε για τον ιστότοπο ή για καινούργια δώρα, αλλά μόνο με την άδεια σας.

1.    Μπορώ να απεγγραφώ από τη λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Θα σας αποστέλλουμε ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσφορές και προωθητικές ενέργειες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιλέξτε τον σύνδεσμο της απεγγραφής σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

2.    Θα δώσετε τα στοιχεία μου σε τρίτα πρόσωπα;

Δε θα δώσουμε ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες (εκτός αν επικοινωνήσουν μαζί σας εκ μέρους του Uprime). Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και δεσμευόμαστε να το προφυλάξουμε.

Πώς αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Το προσωπικό σας απόρρητο, ως άτομο και ως πελάτης, είναι σημαντικό για εμάς, οπότε δε χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, που μας δίνετε στον συγκεκριμένο ιστότοπο, για να μάθουμε κάτι παραπάνω για εσάς παρά μόνο για να ολοκληρώσουμε τις αγορές σας ή για να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως νέες ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις. Οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο συλλέγεται από εμάς κατά την πλοήγηση και τη χρήση του ιστότοπου καταγράφεται ηλεκτρονικά και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για οποιαδήποτε μεταφορά στοιχείων εκτός της ΕΕ, ακόμη και σε ευρωπαϊκές χώρες των οποίων η νομοθεσία δεν παρέχει το ίδιο επίπεδο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με την ευρωπαϊκή, ο υπεύθυνος μας ενημερώνει πως η μεταφορά σε κάθε περίπτωση πραγματοποιείται με βάση τις μεθόδους που επιτρέπονται από τον ΓΚΠΔ.

  • Πώς προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στα εσωτερικά μας συστήματα; 

Προστατεύουμε το προσωπικό σας απόρρητο με διάφορους τρόπους: τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουμε στο σύστημά μας είναι με πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εχεμύθειας και έχει ως βάση τις αρχές της ορθής πρακτικής, της νομιμότητας και της διαφάνειας στην επεξεργασία. Η πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού του πελάτη περιορίζεται σε όσους χρειάζονται πρόσβαση κατά την εκτέλεση της εργασίας τους. Κάνουμε πλήρη έλεγχο του ονόματος χρήστη και του κωδικού στο σύστημά μας. Όλες οι κλήσεις καταγράφονται και ελέγχονται για σκοπούς εκπαίδευσης και ασφαλείας. Η εμπιστευτικότητα και η πρόσβαση στη βάση δεδομένων επανεξετάζονται περιοδικά και ενημερώνονται για την περαιτέρω προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.

  • Ποια άτομα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα;

Στα προσωπικά δεδομένα έχει πρόσβαση το προσωπικό του Uprime, που ασχολείται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα το προσωπικό που ανήκει στα εξής τμήματα: πληροφορικής, διοικητικό προσωπικό, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, όπως και άλλα άτομα που χρειάζεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση της εργασίας τους.

Με ποιον θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων στην οποία εμείς, έχουμε πρόσβαση. Αυτό συμβαίνει ώστε να διευκολύνεται η αποτελεσματική οργάνωση της βάσης και για να καταλάβουμε πως ψωνίζουν οι πελάτες ανά τον κόσμο.

Ενδεχομένως μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τις επιλεγμένες κατηγορίες τρίτων προσώπων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

  • οι πάροχοι υπηρεσιών (π.χ. οι προγραμματιστές), οι επιχειρηματικό εταίροι και οι προμηθευτές για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ σας (όπως δραστηριότητες του ιστότοπου, υπηρεσίες πληρωμής, μεταφορές, παραδόσεις, έρευνες για απάτη, συλλογή εισπράξεων, θυγατρικές και τα προγράμματα επιβράβευσης),
  • οι πάροχοι αναλύσεων και πληροφοριών, που μας βοηθούν στη βελτίωση και στη βελτιστοποίηση του ιστότοπου,
  • οι νομικοί ή ρυθμιστικοί οργανισμοί ή εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα, όσον αφορά την επαλήθευση αιτήματος σχετικά με την ποινική έρευνα ή την εικαζόμενη παράνομη δραστηριότητα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μέσα από τον ιστότοπο, που μπορεί να εκθέσει εμάς και/ή τον χρήστη ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο σε νομικούς κινδύνους και ευθύνη και
  • άλλοι επιχειρηματικοί εταίροι, που σχεδιάζουμε να συγχωνευθούμε ή λόγω της οικονομικής οντότητας. Σε τέτοια περίπτωση, απαιτούμε ο νέος φορέας να ακολουθήσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτά τα τρίτα άτομα που ενδέχεται να λάβουν τις πληροφορίες σας θα τις επεξεργαστούν για συγκεκριμένους λόγους, που καθορίστηκαν προηγουμένως, και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το Uprime θα διατηρεί έναν κατάλογο τρίτων προσώπων με τους οποίους μοιράζονται τα δεδομένα, ο οποίος θα γνωστοποιείται κατόπιν αιτήσεως.

Γιατί διατηρούμε τα στοιχεία σας και πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά;

Θα διατηρούμε τα στοιχεία σας για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για εμάς για να σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για όσο επιθυμείτε να έχετε επαφή μαζί μας ή για όσο είναι απαραίτητη για την υποστήριξη παροχή πληροφοριών και την ανάλυση. Ακόμη και εάν ζητήσετε να σβήσουμε τα στοιχεία σας, μπορούμε να τα κρατήσουμε σε μορφή που δε θα σας ταυτοποιούν. Εάν είναι απαραίτητο ή απαιτείται για την κάλυψη νομικών ή ρυθμιστικών απαιτήσεων, όπως επίλυση διαφορών, πρόληψη απάτης και κατάχρησης, ή εφαρμογή των Όρων και Προϋποθέσεων, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια στοιχεία σας, ακόμη και αφού έχετε κλείσει τον λογαριασμό σας ή δεν χρειάζεστε πλέον παροχή υπηρεσιών. Εάν δεν έχετε συμφωνήσει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας  για προωθητικές ενέργειες, θα τα κρατήσουμε για 6 χρόνια από τη στιγμή που πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Πρόσβαση. Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς, όπως και σε μία ενημερωμένη λίστα από τα άτομα που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας πριν σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία.

  • Διόρθωση ή διαγραφή. Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων, που διατηρούμε για εσάς (εάν δε διατηρούμε το δικαίωμα διατήρησής τους).
  • Περιορισμός. Διατηρείτε το δικαίωμα να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων εάν δεν είναι ακριβή, εάν η χρήση είναι παράνομη ή αν δεν υπάρχει πλέον λόγος να τα διατηρούμε.
  • Αλλαγή των προτιμήσεων. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Για παράδειγμα, εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη διαφημιστικού υλικού, αλλά αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα μας επικοινωνώντας μαζί μας και δίνοντας μας τις παρακάτω πληροφορίες ή επιλέγοντας κατευθείαν τον σύνδεσμο για απεγγραφή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα.
  • Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σε σχέση με τις διαδικασίες αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων ή όσον αφορά την εγκυρότητά τους, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ή να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
  • Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων. Διατηρείτε το δικαίωμα απόκτησης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς σε δομημένη ηλεκτρονική μορφή και για να τα δώσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, όπου είναι (α) τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει σε εμάς και (β)  εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας (όπως πληροφορίες για τις προτιμήσεις για το προωθητικό υλικό) ή κάποια συμφωνία μεταξύ μας (όπως η διαχείριση του διαδικτυακού λογαριασμού σας).
  • Παράπονα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένος με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνεχίζετε να μη είστε ευχαριστημένος, έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε παράπονα στον Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για να ασκήσετε κάποιο από τα προαναφερθέντα δικαιώματά σας, παρακαλούμε να μας γράψετε στη διεύθυνση  οδός Δημάρχου Γιούτσικου 3 στην Καρδίτσα, ή να μας αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@uprime.gr.

Εάν επιθυμείτε να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να τα διαγράψουμε εντελώς και αυτά απαιτούνται για την εύκολη χρήση του ιστότοπου ή για να μας δώσουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες (όπως διαχείριση του διαδικτυακού σας λογαριασμού), ίσως να μη μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο ή την υπηρεσία όπως πριν.

Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει την απεγγραφή σας από το προωθητικό υλικό, κάτι που όμως μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποιον περιορισμό. Παρακαλούμε να δώσετε προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών για να ενεργοποιηθεί το αίτημα σας.

Τα προαναφερθέντα δικαιώματα δεν αφορούν τα μη προσωπικά δεδομένα.

 

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη συγκεκριμένη πολιτική;

Θα σας ειδοποιήσουμε για πιθανόν αλλαγές στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους στον ιστότοπο.

Εάν δεν συμφωνείτε με του νέους όρους της συγκεκριμένης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσα σε τριάντα (30) ημέρες επικοινωνώντας μαζί μας στο info@uprime.gr. Ο λογαριασμός σας θα κλείσει και δε θα δεσμευτείτε από τους νέους όρους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των πληροφοριών σας (όπως αναφέρεται παραπάνω). Διαφορετικά, εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μετά την ημερομηνία αλλαγής των όρων συνεπάγεται με αποδοχή των νέων όρων Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου

Εισαγωγή

Η εταιρεία ΙΚΕ με την επωνυμία Uprime Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που εδρεύει στην Καρδίτσα, οδός Δημάρχου Γιούτσικου 3, με ΑΦΜ 802145794 λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ιδιωτική ζωή των χρηστών και αναλαμβάνει να συμμορφωθεί πλήρως με το εφαρμοστέο δίκαιο (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 – εφεξής κανονισμός «GDPR»). Το παρόν έγγραφο («Πολιτική Απορρήτου») παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από την Εταιρεία μέσω του ιστότοπου αυτού («Ιστότοπος») και συνιστά ενημερωτική ειδοποίηση προς τα υποκείμενα των δεδομένων, σύμφωνα με το άρθρο 13 του κανονισμού GDPR. Ειδικές ενημερωτικές ειδοποιήσεις σχετικά με το απόρρητο των πληροφοριών συνήθως δημοσιεύονται στις ενότητες του Ιστότοπου όπου συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και σε κάθε περίπτωση συμπληρώνονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και ΥΠΔΟ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η εταιρεία ΙΚΕ με την επωνυμία Uprime Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που εδρεύει στην Καρδίτσα, οδός Δημάρχου Γιούτσικου 3, με ΑΦΜ 802145794 . Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο προστασίας δεδομένων («ΥΠΔ») στην ακόλουθη διεύθυνση:  info@uprime.gr..

Τα Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε :

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία:1) τα συνήθη προσωπικά δεδομένα που μπορεί να παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του Ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων του προγράμματος περιήγησης ή των αιτημάτων χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται στον Ιστότοπο (π.χ. εγγραφή σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης, διαγωνισμούς και άλλες πρωτοβουλίες που ενδέχεται να υπάρχουν στον Ιστότοπο, χρήση Εφαρμογών, αιτήματα παροχής πληροφοριών και αναφορές που υποβάλλονται επίσης μέσω εντύπων επικοινωνίας, κ.λπ.), καθώς και δεδομένα που συλλέγονται από cookies όπως καθορίζονται στην Πολιτική για τα Cookies· 2) ειδικές κατηγορίες δεδομένων όπως αυτές που αφορούν το ιατρικό ιστορικό (άρθρο 9 του κανονισμού GDPR). Στην περίπτωση αυτή, η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεση του χρήστη, τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που συνδέονται με την αναφορά των ανεπιθύμητων ενεργειών, την εκπλήρωση νομικών ή κανονιστικών υποχρεώσεων ή συμβατικών ή προσυμβατικών υποχρεώσεων που αφορούν την παροχή αγαθών ή υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων αιτήσεων για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και τη σωστή χρήση τους). Σε κάθε περίπτωση, η νομική βάση για την επεξεργασία συγκεκριμένων κατηγοριών δεδομένων είναι το άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχεία α) και θ) του κανονισμού GDPR.

Γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Απαραίτητη επεξεργασία και προαιρετική επεξεργασία.

  Με τη συγκατάθεσή σας, η Εταιρεία μπορεί να επεξεργαστεί τα συνήθη προσωπικά δεδομένα σας, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες και λειτουργίες και να βελτιστοποιήσει την απόδοσή τους, να συγκεντρώσει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της, να διαχειρίζεται τα αιτήματα και τις αναφορές που λαμβάνει μέσω του Ιστότοπου και να διαχειρίζεται την εγγραφή σας σε οποιεσδήποτε περιοχές και πρωτοβουλίες περιορισμένης πρόσβασης (π.χ. διαγωνισμοί) που ενδέχεται να υπάρχουν στον Ιστότοπο σύμφωνα με το Άρθρο 6.1.α του κανονισμού GDPR. Η Εταιρεία μπορεί επίσης να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που απορρέουν από νόμους, κανονισμούς και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: η νομική βάση για την επεξεργασία για τον σκοπό αυτό είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του κανονισμού GDPR. Επιπλέον, τα συνήθη και ευαίσθητα δεδομένα σας ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία από την Εταιρεία στο πλαίσιο των ειδοποιήσεων που παρέχει σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες (στο πλαίσιο της διαδικασίας επαγρύπνησης όσον αφορά ιατροτεχνολογικά προϊόντα), σύμφωνα με τα άρθρα 9 παράγραφος 2 στοιχείο α), (ζ) και θ) του κανονισμού GDPR. Επιπλέον, με την προαιρετική συγκατάθεσή σας, τα συνήθη προσωπικά δεδομένα σας ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιηθούν στις επίσημες δημοσιεύσεις της εταιρείας (όπως ενημερωτικά δελτία) ή σε διαφημιστικές δραστηριότητες (μάρκετινγκ), δηλαδή στο πλαίσιο αποστολής διαφημιστικού υλικού ή/και εμπορικών επικοινωνιών που αφορούν τις υπηρεσίες της Εταιρείας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους ή/και μεθόδους επικοινωνίας (π.χ. ταχυδρομείο, τηλέφωνο, κ.λπ.) ή αυτόματα μέσα (π.χ. επικοινωνίες μέσω Internet, φαξ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηνύματα κειμένου, εφαρμογές για κινητές συσκευές, όπως smartphones και tablet, λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Facebook ή Twitter, κ.λπ.). Η νομική βάση της επεξεργασίας για τον σκοπό αυτό είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού GDPR. Τέλος, η Εταιρεία μπορεί να επεξεργαστεί τα συνήθη και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα για να προστατεύσει τα δικαιώματά της σε δικαστικές διαδικασίες ή να εφαρμόσει τον Κώδικα Συμπεριφοράς του Ομίλου FF Group  (άρθρα 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) και άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχείο στ) του κανονισμού GDPR).Όλα τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας αυτόματα και ηλεκτρονικά εργαλεία που είναι κατάλληλα για την πλήρη διασφάλιση της ασφάλειας και εμπιστευτικότητας στον ιστότοπο απαιτούν την παροχή εκ μέρους σας των προσωπικών δεδομένων που είναι απολύτως απαραίτητα για την επεξεργασία των μηνυμάτων και των αιτημάτων σας. Τα δεδομένα αυτά σημειώνονται με αστερίσκο [*]. Εάν δεν επιθυμείτε να τα παράσχετε, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα μηνύματα / αιτήματά σας. Αντίθετα, ορισμένα έντυπα ενδέχεται να παρέχουν τη δυνατότητα παροχής προσωπικών δεδομένων που δεν είναι απολύτως απαραίτητα για την επεξεργασία των αιτημάτων σας: η παροχή τέτοιων δεδομένων είναι προαιρετική και η μη υποβολή τους δεν έχει καμία συνέπεια.

Δεδομένα περιήγησης.

Εάν επισκεφτείτε απλώς τον Ιστότοπο (δηλαδή, χωρίς να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες/λειτουργίες), η επεξεργασία των δεδομένων σας περιορίζεται στα δεδομένα περιήγησης, δηλαδή τα δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητο να σταλούν στον Ιστότοπο για τη λειτουργία των υπολογιστών στους οποίους λειτουργεί ο Ιστότοπος και των πρωτοκόλλων επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει, για παράδειγμα, διευθύνσεις IP ή τομείς ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για την επίσκεψη στον Ιστότοπο και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με τον Ιστότοπο. Η Εταιρεία συλλέγει αυτά και άλλα δεδομένα (όπως για παράδειγμα τον αριθμό των επισκέψεων και τον χρόνο που αφιερώνεται στον Ιστότοπο) μόνο για στατιστικούς σκοπούς και σε ανώνυμη μορφή, προκειμένου να παρακολουθεί τη λειτουργία του Ιστότοπου και να βελτιώνει την απόδοσή του. Τα δεδομένα αυτά δεν συλλέγονται για να συνδεθούν με άλλες πληροφορίες που αφορούν τους χρήστες ή για την ταυτοποίηση των χρηστών. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες, από τη φύση τους, μπορούν να επιτρέψουν στην Εταιρεία να εντοπίσει τους χρήστες μέσω της επεξεργασίας και της σύνδεσης με δεδομένα που κατέχονται από τρίτους. Τα δεδομένα περιήγησης συνήθως διαγράφονται μετά από την επεξεργασία τους σε ανώνυμη μορφή, αλλά ενδέχεται να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών οποιωνδήποτε αδικημάτων υπολογιστών που διαπράττονται σε βάρος ή μέσω του Ιστότοπου. Με την επιφύλαξη αυτής της δυνατότητας και των διατάξεων της Πολιτικής για τα Cookies, τα δεδομένα περιήγησης που περιγράφονται παραπάνω αποθηκεύονται μόνο προσωρινά, σύμφωνα με τον νόμο.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους.

Αυτή η Πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για τον Ιστότοπο που ορίζεται παραπάνω. Παρόλο που ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους (γνωστοί ως ιστότοποι τρίτων), σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία δεν έχει πρόσβαση ούτε χρησιμοποιεί συστήματα παρακολούθησης των cookies, διαδικτυακούς φάρους ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης των χρηστών που ενδέχεται να είναι ενεργές στους ιστότοπους τρίτων μερών, το περιεχόμενο και το υλικό που δημοσιεύονται σε αυτούς ή στις μεθόδους επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό, η Εταιρεία αρνείται ρητώς οποιαδήποτε ευθύνη για τέτοια θέματα. Επομένως, θα πρέπει να επαληθεύετε τις πολιτικές απορρήτου τέτοιων ιστότοπων τρίτων μερών και να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα. 


Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα και για πόσο καιρό 

Σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του κανονισμού GDPR, οι υπολογιστές και τα προγράμματα που χρησιμοποιεί η Εταιρεία δημιουργούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η χρήση των προσωπικών στοιχείων και των στοιχείων ταυτοποίησης. Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο στον βαθμό που απαιτείται για την επίτευξη των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική και θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των συγκεκριμένων επιδιωκόμενων σκοπών. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται στη συμμόρφωση με τις προθεσμίες που επιτρέπονται από το νόμο και τις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης ή της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων μας.


Πώς εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ποιότητα των προσωπικών σας δεδομένων.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να διασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και να συμμορφώνεται με τις διατάξεις περί ασφαλείας που προβλέπονται από τον νόμο για την αποφυγή απώλειας δεδομένων, παράνομης ή παράτυπης χρήσης δεδομένων ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα, με ιδιαίτερη αλλά όχι αποκλειστική αναφορά στα άρθρα 25-32 του GDPR. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί πολλούς τύπους προηγμένων τεχνολογιών και διαδικασιών ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Για παράδειγμα, τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές που βρίσκονται σε εγκαταστάσεις με προστατευμένη και ελεγχόμενη πρόσβαση. Ο χρήστης μπορεί να βοηθήσει την Εταιρεία να ενημερώσει και να διορθώσει τα προσωπικά του δεδομένα, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης, τίτλων σπουδών, στοιχείων επικοινωνίας κ.λπ.

Άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα

Τα άτομα που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα των χρηστών: τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, προσωπικό ΤΠ, υπεύθυνοι προϊόντων, προσωπικό επαγρύπνησης όσον αφορά ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καθώς και άλλα μέλη του προσωπικού που πρέπει να επεξεργαστούν τα δεδομένα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τα Δεδομένα ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν σε άλλες χώρες του με υποκαταστήματα της εταιρείας  εκτός ΕΕ («τρίτες χώρες») για τους ίδιους σκοπούς ή/και για διοικητικούς και λογιστικούς σκοπούς σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) και την αιτιολογική σκέψη 48 του GDPR. Επιπροσθέτως, τα Δεδομένα ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν σε τρίτες χώρες: i) σε θεσμικά όργανα, αρχές, δημόσιους φορείς για θεσμικούς σκοπούς· ii) σε επαγγελματίες, ανεξάρτητους συμβούλους – είτε εργάζονται ατομικά είτε συλλογικά – και άλλα τρίτα μέρη και παρόχους που παρέχουν στην Εταιρεία εμπορικές, επαγγελματικές ή τεχνικές υπηρεσίες που απαιτούνται για τη λειτουργία του Ιστότοπου (π.χ. παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και Cloud Computing) για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και για την υποστήριξη της Εταιρείας στην παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε· iii) σε τρίτα μέρη σε περίπτωση συγχωνεύσεων, εξαγορών, μεταβιβάσεων επιχειρήσεων ή υποκαταστημάτων τους, ελέγχων ή άλλων έκτακτων πράξεων . Οι αναφερόμενοι παραλήπτες λαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα δεδομένα για τις αντίστοιχες λειτουργίες τους και αναλαμβάνουν δεόντως την επεξεργασία τους μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων. Τα Δεδομένα ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν στους άλλους νόμιμους παραλήπτες που προσδιορίζονται κατά καιρούς από τους ισχύοντες νόμους. Με εξαίρεση τα ανωτέρω, τα Δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που δεν εκτελούν καθήκοντα εμπορικού, επαγγελματικού ή τεχνικού χαρακτήρα για τον Υπεύθυνο επεξεργασίας και δεν θα διαδίδονται. Τα μέρη που λαμβάνουν τα Δεδομένα εκτελούν επεξεργασία ως Υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων, Εκτελούντες την επεξεργασία ή πρόσωπα εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα, ανάλογα με την περίπτωση, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Όσον αφορά τη μεταφορά δεδομένων εκτός της ΕΕ, ακόμη και σε χώρες των οποίων οι νόμοι δεν εγγυώνται το ίδιο επίπεδο προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων με αυτό που παρέχει το δίκαιο της ΕΕ, ο Υπεύθυνος επεξεργασίας ενημερώνει ότι η μεταφορά θα πραγματοποιείται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις μεθόδους που επιτρέπονται από τον GDPR, όπως για παράδειγμα με βάση τη συγκατάθεση του χρήστη, με βάση τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιλέγοντας μέρη που συμμετέχουν σε διεθνή προγράμματα για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων (π.χ. ΕΕ-ΗΠΑ Privacy Shield) ή που υλοποιούνται σε χώρες που θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή τα δικαιώματα που παρέχονται από τα άρθρα 15-22 του GDPR, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιβεβαίωσης της ύπαρξης προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς, να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, την προέλευσή τους, την ορθότητά τους, τη θέση τους (επίσης σε σχέση με οποιεσδήποτε Τρίτες χώρες), να ζητήσετε αντίγραφο, να ζητήσετε διόρθωση και σε περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο, να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, τη διαγραφή τους, να αντιταχθείτε σε δραστηριότητες άμεσης επικοινωνίας, να αντιταχθείτε σε δραστηριότητες άμεσου μάρκετινγκ (οι οποίες περιορίζονται επίσης σε συγκεκριμένα μέσα επικοινωνίας). Ομοίως, μπορείτε πάντα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή/και να διατυπώσετε παρατηρήσεις σε συγκεκριμένα θέματα σχετικά με τις διαδικασίες επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένες ή αδικαιολόγητες στο πλαίσιο της σχέσης σας με την Εταιρεία ή να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο επεξεργασίας ή/και τον ΥΠΔ στις διευθύνσεις που εμφανίζονται παραπάνω για να υποβάλετε οποιαδήποτε αιτήματα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας και να λάβετε έναν ενημερωμένο κατάλογο των μερών που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας.